POGOJI MONTAŽE IN GARANCIJE

MONTAŽA V 3 DNEH

Če se odločate za nakup klimatske naprave kot fizična v vaših stanovanjih in stanovanjskih hišah, ponujamo nakup klima naprave z vgradnjo in dobavo po znižani davčni stopnji. Prihranek je najmanj 12,5% na celoten nakup in storitev.

Če naročate in kupite klimatsko napravo kot pravna oseba in poleg dobave klimatske naprave naročite pri nas tudi montažo in zagon, vam ne zaračunamo davka na dodano vrednost. V tem primeru, se uporabi mehanizem obrnjene davčne obveznosti in se DDV ne zaračunava.

Dobavo in montažo opravimo v treh delovnih dneh po prejetem plačilu. Termine prilagodimo vašim željam.

Osnovna montaža klimatskih naprav zajema:

· en preboj skozi zid do 50 cm
· inštalacija zunanje in notranje enote do 3,5m
· namestitev elektro in plinske povezave do 5m med enotami
· izdelava odvoda kondenza iz notranje in zunanje enota do 5m
· nosilne konzole
· priklop na omrežje, ki se nahaja v neposredni bližini klima naprave
· manjši montažni materiali
· zagon, tehnično svetovanje in preizkus delovanja

Pogoji plačila: 40% ob naročilu, 60% na dan dostave in montaže na naslov naročnika ter pred pričetkom del.

Dodatna dela in zahtevnejše inštalacije zaračunamo po ceniku na osnovi predhodnega ogleda našega inštalaterja. Potni stroški se ne obračunavajo do razdalje 30km od sedeža inštalaterja.

Za vse dobavljene in inštalirane klimatske naprave vam dajemo 2 letno garancijo od dneva montaže. Na vašo željo lahko doplačate za podaljšano 5 letno garancijo. V tem primeru morate pri nas naročiti tudi letne servisne preglede.

Copyright © 2013 Aradon Celje d.o.o., Ul. XIV. divizije 14, 3000 Celje, tel.: +386 (0) 3 427 44 06, fax.: +386 (0)3 548 32 70, epošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Izdelava: DEMANET