O nas

Aradon Celje d.o.o. je na trgu prisoten od leta 1989, sprva kot dobavitelj in vzdrževalec IBM osrednjih in srednje velikih računalnikov, komunikacijskih računalnikov in kontrolnih komunikacijskih naprav ter terminalske opreme za poslovne subjekte s področja proizvodnje, storitev in financ. Leta 1999 smo z Jablotron Alarms podpisali prvo pogodbo o sodelovanju pri prodaji, inštalaciji in servisiranju alarmov in dodatne opreme.

V letu 2005 smo kot pooblaščeni partner sodelovali pri novem tržnem pristopu in šolanju slovenskih inštalaterjev. Opravili smo niz izobraževalnih seminarjev in treningov ter udeležencem ob uspešnem dokončanju tudi izdali certifikate o usposobljenosti.

V letu 2012 smo pričeli s trženjem in inštalacijo manjših UPS naprav blagovne znamke UPS Rielo in klimatskih naprav različnih proizvajalcev.

Leto 2013 pomeni začetek poglobljenega sodelovanja z Jablotron Alarms, ki z novim načinom tržnega pristopa in z novo družino izdelkov pod skupnim imenom Jablotron sistem 100 ponuja tehnološko izjemno izpopolnjeno opremo. Naj poudarimo, da danes v tem sodelovanju, kot pooblaščeni distributer, ponujamo nov pristop distribucijske prodaje namenjen izključno partnerjem inštalaterjem.

Naše vrednote udejanjamo s partnerskim odnosom, ki temelji na zaupanju, odgovornosti, profesionalnosti in odzivnosti. S svojim odnosom sporočamo, da sledimo vrednotam in smo zanesljivi. Vsi, ki sodelujejo z nami, lahko računajo na nas, naše ravnanje temelji na spoštovanju dogovorov. Z zaupanjem in z medsebojno pomočjo odpravljamo ovire.

Copyright © 2013 Aradon Celje d.o.o., Ul. XIV. divizije 14, 3000 Celje, tel.: +386 (0) 3 427 44 06, fax.: +386 (0)3 548 32 70, epošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Izdelava: DEMANET