Postanite Jablotronov partner

Smo pooblaščeni distributer češke družbe Jablotron Alarms. Uspeh, ki ga dosegajo s prodajo svoje opreme v 73 državah sveta temelji na vrhunski tehnologiji, lahkoti uporabe, moderni obliki, hibridni zasnovi (obenem žična in brezžična), daljinskemu upravljanju, večnamenski zaščiti in uporabi (vlom, požar, poplava, plin, hišna avtomatizacija), še zlasti pa na tesnem sodelovanju in v skrbi za partnerje, ki prevzemajo inštalacijo opreme. Več tisoč dobro usposobljenih inštalaterjev po vsem svetu je bistveno pripomoglo k rasti in uspešnosti družbe.

Kot naš partner boste deležni pomoči pri uvajanju, pomagali vam bomo s primeri iz prakse ter stalno telefonsko podporo tehnične službe. Po želji boste v naše demonstracijske prostore na ogled pripeljali vaše kupce ali prišli na posvet. Brezplačno boste uporabljali spletno aplikacijo, ki bo vaše poslovanje dvignila na višjo profesionalno raven.

IZDELAVA PONUDBE bo z aplikacijo mimogrede opravljena. Po nastavitvi obrazca z vašim logotipom in kontaktnimi podatki samo še izberete naprave, ki jih nameravate ponuditi kupcu. S klikom miške se element vstavi v ponudbo skupaj s ceno, sliko in opisom, samodejno se izračuna skupna končna cena. V cenik lahko dodate vaše lastne izdelke. Ohrani se zgodovina spremenjenih ponudb.

ADMINISTRACIJA INŠTALACIJ se z aplikacijo izvaja na daljavo. Enostavno spremenite nastavitve naprave ali dodajte novega uporabnika. Na enem mestu boste imeli pregled nad vsemi vašimi inštalacijami. Pregled npr. filtrirate tako, da vam pokaže samo inštalacije z zaznano napako.

IZOBRAŽEVANJE z aplikacijo je dopolnitev seminarjev, omogoča seznanjanje z novostmi. Na razpolago vam bojo izobraževalni video posnetki, ogledali si jih boste na računalniku kar iz domačega naslonjača.

TEHNIČNA DOKUMENTACIJA je dosegljiva skozi aplikacijo: inštalacijski priročniki, uporabniška navodila, računalniški programi, brošure, letaki ... Nič več iskanja založenih tiskanih navodil.

DODATNE NASTAVITVE v aplikaciji vam omogočajo dodajanje sodelavcev in razporeditev v skupine. Vsakemu boste lahko dodelili individualne dostopne pravice, od pregleda in izdelave ponudb do administracije inštalacij.

BREZPLAČNO OBVEŠČANJE z SMS, potisnimi (PUSH) obvestili in e-pošto vam omogoča nadzor nad inštaliranimi napravami. Pri priči boste vedeli, če je na alarmu vaše stranke potrebno zamenjati baterijo, če je alarm zaznal nedovoljen poseg v napeljavo, če je potreben reden vzdrževalni pregled itn.

Naše poslanstvo je partnerjem omogočiti celostno podporo in vrhunsko svetovanje. Tudi po opravljenem nakupu je skrb za zadovoljstvo naših partnerjev ključnega pomena. Zavedamo se, da lahko svojim strankam le tako omogočite zadovoljen in varen nakup. Postanite naš in Jablotronov partner ter svojim strankam omogočite dostop do vrhunske tehnologije in gospodarne naložbe za mnogo let. Za vas pripravljamo brezplačne seminarje, po katerem boste prejeli certifikat usposobljenosti.

Veselimo se kontakta z vami. Za lažjo odločitev nam svoja vprašanja o podrobnostih in interes po sodelovanju posredujte s pripravljenim obrazcem za kontakt..

Copyright © 2013 Aradon Celje d.o.o., Ul. XIV. divizije 14, 3000 Celje, tel.: +386 (0) 3 427 44 06, fax.: +386 (0)3 548 32 70, epošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Izdelava: DEMANET